Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Bel Ami és az orvvadász

2012.07.05. 13:53 koimbra Szólj hozzá!

Hu, lesz miből válogatni, egy vagon új filmet mutatnak be.

Jégkorszak 4.: Vándorló kontinens (Ice Age: Continental Drift): Manny, Diego és Sid egy jégtáblán utazva kerülnek újabb kalandokba, különféle tengeri lények és néhány kalóz kerül az útjukba. Steve Martino és Mike Thurmeier szállította le a népszerű animációs franchise negyedik részét.

Bel Ami: Robert Pattinson játssza a főszerepet, Georges Duroyt, a fiatal újságírót. Párizsban kap új állást, a francia fővárosban mindent megtesz annak érdekében, hogy jobb élete legyen. Nagy szerencséjére felettébb jól ért a nők nyelvén, rengeteg hódítással büszkélkedhet.

Felültetve (Setup): 50 Cent egy bűnözőt játszik, akit egy rablás után csúnyán átveri társa, aki egyben régi barátja. Az esetet túléli, felépül és bosszút fogad, mindent elkövet, hogy előkerítse egykori jó ismerősét. Bruce Wilis is felbukkan az akciófilmben, egy maffiózót alakít.

 

Pride (Parada): A melegek Belgrádban szeretnék megszervezni a Büszkeség Menetét, de ebben senki nem támogatja őket. Egy maffiózó siet segítségükre, aki megszervezi védelmüket.



Sleeping Beauty: Julia Leigh drámájában Emily Browning játssza a főszerepet. Browning egy fősulis csajt formál meg, aki próbál nagyobb összegre szert tenni, hogy prostinak áll, bealtatózva ágyban feküdve várja a kuncsaftokat. Előzetes erre.

Az orvvadász (The Hunter): Egy mindenre kapható zsoldos-fejvadászt azzal bíz megy egy rejtélyes európai cég, hogy kerítsen kézre egy tasmán tigrist. Martin hozzálát a feladathoz, azonban némi idő elteltével a negatív tapasztalatok hatására szembeszáll munkaadóival. Előzetes erre.

Kínai, elvitelre (Un cuento chino): argentin - spanyol vígjáték. Egy szerszámbolttulaj összefut egy kínaival, aki nem beszél spanyolul és hiába keresi rokonait. A fickó befogadja a szerencsétlen kínait, aki gyökeresen felforgatja életét. Előzetes.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr434630909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása