Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Élőszereplős Street Fighter sorozat közeleg

2012.07.13. 12:21 koimbra 2 komment

Az egyik legismertebb verekedős játékból a 90-es évek elején készült egy mozifilm az akkor egyik legkedveltebb akciósztárral a főszerepben. Azonban a Street Fighter rajongóinak jó része csak a száját húzogatta a Jean-Claude Van Damme főszereplésével készült produkció láttán. Nemrég újra megpróbálkoztak egy filmmel, ám a Legend of Chun Li botrányosan rossz lett és csúnyán elhasalt a kasszáknál. Lesz-e újabb próbálkozás? Egyszer biztosan, de az biztos, hogy hónapokon belül érkezik a Street Fighter: Assassin's Fist címre hallgató élőszereplős sorozat.

A Capcom a Comic Conon jelentette be a sorozatot, a történet középpontjában Ryu és Ken fog állni. A történetben nyomon követhetjük, hogy Gouken mester miképp képezte ki rettenthetetlen harcosokká őket és hogyan sajátították el az ősi küzdőstílust, az Ansatsukent.

Az ötlet Joey Ansah fejéből pattant ki, aki a Street Fighter: Legacy fanfilmet készítette, amelyre Ansah azt mondta, a legendás játék alapján ilyen mozifilmet kellett volna összehozni. Az úriember bunyózott a Bourne Ultimátumban, benne volt a Batman: Kezdődik filmben, csatázott a Hófehér és a vadászban.

Címkék: sorozat street fighter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr284651860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Söci 2012.07.14. 09:03:37

hát ez kurva jó, ilyennek kellene lennie a Mortal Kombatnak is

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.14. 09:36:00

hát, sose voltam úgy oda ezért a játékért...
süti beállítások módosítása