Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2012.09.21. 17:34 FayeFaye 3 komment

  • Matt Damon és Ben Affleck megint együtt dolgoznak: a Race to the South Pole producerei lesznek, Casey Affleck játszhatja el a főszerepet.
  • Már írtunk a növekvő kínai befolyásról az amerikai filmekben, és James Cameron, nagyon jó üzleti érzékkel már arról beszél, hogy használhatnak kínai színészeket az Avatar folytatásaiban: "Mindenképpen tudunk kínai színészeket használni performance-capture színészekként, mert az akcentus problémákat el fogja rejteni a Na'vi akcentus. Szóval lehetnek kínai Na'vik. ...lehetnek angolul beszélő kínai színészek az élőszereplős részekben, mert a jövőben játszódik az Avatar, tehát logikus, hogy részt vesznek kínaiak a Pandora küldetésben."
  • Jackie Chan még mindig nem megy nyugdíja, egy sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a színész vissza fog térni a Police Story folytatására, aminek a munkacíme Police Story 2013. Vajon mikor kerül a moziba?

  • Roman Polanski, aki a valóságban sem idegen a szexuális botrányoktól egy igen riqué alapanyagot választott a következő filmjéhez. A Venus in Fur egy David Ive színdarab adaptációja lesz, amelyben egy rendező Leopold von Sacher-Masoch azonos című 1870-es novelláját próbálja adaptálni. Polanski és Ives együtt írják a forgatókönyvet, amit fekete komédiaként jellemeztek, Emmanuelle Seigner és Louis Garrel fognak benne játszani.
  • A Warner Bors. szeretné Muppet módra újraéleszteni a Looney Tunes franchise-t. David Katzenberget és Seth Grahame-Smitht bízták meg a feladattal, akik a Beetlejuice folytatásán is dolgoznak, és Jenny Slate-et, aki a Saturday Night Live tagja. Kicsit aggasztó, hogy Grahame-Smith nevéhez, aki a zsáner mashup könyveiről lett híres eddig moziban csak bukások fűződnek (Abraham Lincoln vámpírvadász). De a Looney Tunes lejjebb már aligha süllyedhet, és ha nagyon rossz lesz talán kikel egy legenda a sírjából a Zombie Chuck Jones Grahame-Smith Hunter-re.
  • Tai Chi Zero karakter poszter:


TheSilentWife-640x896.jpg

  • Ha a Looper LEGO film lenne:

ZZ37614A29.jpg

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr904790952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Goddamn90s 2012.09.21. 17:57:22

lol a lego plakat nagy:D

A nép fia 2012.09.21. 23:48:08

Egy legós filmet simán megnéznék, mint ahogy lesz majd ez a videójátékos cucc is. Jut eszembe, az nem véletlenül valami pixeles-pacman-es demófilmnek az alapjaira készült? Mert ha jól tudom, akkor Adam Sandler (phü!) cége megvette annak az animációnak a jogait.
süti beállítások módosítása