Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cage és Kidman a Trespass akciófilmben

2010.06.16. 16:50 koimbra 6 komment

Nicolas Cage nem pihen, igazi munkamániás hírében áll, kár, hogy gyakorlatilag mindent képes elvállalni, ami az orra elé kerül. Hiába, kell a pénz. Idén is három filmben lesz látható, a The Sorcerer's Apprentice-ben, a Season of the Witch-ben és a Hungry Rabbit Jumps thrillerben, jövőre sem fogunk elfeledkezni róla. A színész  szerepet vállalt a Nu Image/Millenium szárnyai alatt készülő Trespass akció-kalandfilmben, ahol Nicole Kidman mellett játszhat. A produkciót az egykor szebb napokat látott Joel Schumacher fogja dirigálni. A forgatáshoz minél hamarabb hozzá kell látniuk, (elvileg augusztusban kezdődnének a munkálatok) hiszen utána a színész egy jó darabig nem lesz elérhető, mivel a nem  a Szellemlovas és A nemzet aranya folytatásai esetében is számítanak rá, illetve jövő év elején kezdenek hozzá a Drive Angryhez is.

Kidman és Cage egy házaspárt fog játszani, akiket négyen elrabolnak és arra számítanak, hogy így könnyen pénzhez fognak jutni, csakhogy nem megy minden az elképzeléseik szerint.
Címkék: miújság akcióhír trespass

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702086671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sólyom Bátor 2010.06.16. 21:31:25

Hogy szeretem Őt, és hogy mennyi szart csinál mégis?!

Sólyom Bátor 2010.06.16. 21:31:57

@Sólyom Bátor: Persze, hogyan is függhetne össze, hogy szeretem, és hogy mit csinál? Hát, fordítva, vagyis mennyi szart csinál, és lám, mégis szeretem. Már magam sem tudom, miért.

Brekicc 2010.06.17. 05:32:43

Cage sose marad munka nélkül, mert Coppola benyomja úgyis mindig 1-1 produkcióba, ha eljátsza a színészi renoméját szar filmekkel.
Bár tény hogy nem minden filmje szar, de sztem pocsék egy színész lett nagyon az utóbbi időben.

Sólyom Bátor 2010.06.17. 07:59:05

@Brekicc: Azon filózom, hogy vajon volt-e ő bármikor is jó. Kedvencem a Las Vegas végállomás vagy Los Angeles végállomás?), de ő inkább egy karizmatikus figura, mint jó színész. Voltaképpen szinte mindig ugyanazt a figurát játssza, nem?

Brekicc 2010.06.17. 17:51:40

@Sólyom Bátor: Tudom kapni fogom az ívet ezért, de nekem a Con Airben bejött.
+ a Tolvajtempóban. Persze a TT-ben bármelyik férfiszínész tudta volna hozni azt a szerepet talán, de azért jól tolta, bár kicsit lehetett volna jobban Badass.

Sólyom Bátor 2010.06.17. 17:59:14

@Brekicc: Én is szerettem ezekben, de ez az a karizma, és ez az az egyetlen figura, nem?
süti beállítások módosítása