Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.10.09. 21:00 koimbra 4 komment

A hét néhány kimaradt híre röviden vázolva.

- David O. Russell mégsem fogja megrendezni a Büszkeség és balítélet meg a zombik filmváltozatát, Natalie Portman pedig úgy döntött, hogy nem játssza el a főszerepet, de producerként azért marad. (A könyv megvan, eladom, ha érdekel valakit, 1700 Ft pk-val).
-„Megmondom a frankót, szerintem mi hőseink sokkal jobbak, mint a Marvelé” - mondta Geoff Johns, a a DC képregénykiadó egyik fejese, megjegyezte, hogy még együtt is sokkal ütősebbek.
- Szabó Sípos Barnabás nem fog többé szinkronizálni. Remek szinkronhang volt, George Clooney-nak kereshetnek más hangot.
- Gemma Arterton után Noomi Rapace-t, Carey Mulligant és Abbie Cornisht emlegetik az Alien előzményfilmek főszerepével kapcsolatban.
- Anthony Peckham írja a Yucatan forgatókönyvét, a projekt régen Steve McQueen keze alatt formálódott.
- Rachel Weisz és Emily Blunt testvérek lesznek Lynn Shelton következő rendezésében.
- Nem lesz 3D-s a következő Harry Potter.
- Anil Kapoor és Lea Seydoux csatlakozott a Mission Impossible 4 szereplőgárdájához. Mindketten a negatív oldalon fognak állni.
- Kris Kristofferson játszani fog a  Dolphin Tale 3D-ben , Ashley Judd és Morgan Freeman már korábban elkötelezte magát a film mellett. A történet szerint egy sérült delfint megment egy srác és a helyi akvárium befogadja az állatot. 2011 szeptember 26-án mutatják be.


- Dan Aykoryd írja át a Szellemirtók 3 forgatókönyvet. Lesz valaha a filmből valami?
- Johnny Deppet szeretnék megnyerni a Sleeping Dogs thrillerbe.
- Brandon Routh és felesége, Courtney Ford szerződtek le a Missing William drámába. Routh csúnyán megsérül egy bunyóban és gyerekkori szerelme ápolja őt.
- Ray Liotta, Christian Slater és Vingh Rhames lesznek láthatóak Rick Cowan zsaru-thrillerében. Liotta egy detektívet játszik a The River Sorrowban, aki egy sorozatgyilkos után nyomoz. Slater FBI ügynök, Rhames pedig a kapitány lesz.
- Jason Segel 2011 Karácsonyára készít egy Muppet filmet, Amy Adams már biztos, hogy benne lesz.
- Most éppen Sandra Bullock számít a fő esélyesnek a Gravityre. Natalie Portman elutasította a stúdió ajánlatát, akárcsak Angelina Jolie.
- James Merendino rendezi a Vampire Summer Camp vámpír musical vígjátékot.
- Dana Carvey játszani fog a Jack & Jill Adam Sandler filmben.
- A Presto rövid animációs alkotás rendezője a Sony berkein belül készítheti el első egészestés alkotását, a címe The Familiard. A történet három varázslótanoncról szól, akiket foglyul ejt egy gonosz királynő és a szökésen törik a fejüket. Sam Raimi lesz az egyik producer.
- Thomas Haden Church-öt megnyerték a We Brought A Zoo filmhez.
- Pedzegették, hogy Bruce Willis kölcsönzi a hangját az új  Fantasztikus Négyes filmben a CGI-vel létrehozott lénynek. A színész azonban cáfolt. És újra megemlítette, hogy diskurált M. Night Shyamalannel a Sebezhetetlen 2-ről, majd meglátjuk mi lesz ebből.
- Elindult a Zöld Lámpás honlapja: http://greenlanternmovie.warnerbros.com/
- A Ghost House Pictures égisze alatt filmesítik meg R.L. Stine regényét, a The Sittert. A film címe The Au Pair lesz. Egy fiatal nő bébiszitter állást vállal egy hamptoni tengerparti házban, azonban sötét titokra bukkan, így kénytelen megvédeni saját magát és a gondjaira bízott gyerekeket.
- Russell Mulcahy kiszállt a Bait rendező székéből. A 3D-s horrort Kimble Rendall veszi kezelésbe.
- Tom Vaughn rendezi a Boomsday regényt filmváltozatát.
- Készítsd el úgy a képet, mintha egy Michael Bay filmből lenne: http://bayifier.com/
- Ray Liotta leszerződött a Wanderlust vígjátékba.
- Idris Elba nagy valószűséggel egy alkoholista harcos-szerzetest játszik a Ghost Rider folytatásában, Jonny Whitworth pedig egy bűnözőt alakít, akit a Pokol Ura arra bérel fel, hogy találjon meg egy gyermeket, hogy végrehajtsanak rajta egy fontos szertartást.
- A Kane & Lynchre kinézett rendező Patrick Alesandrin készíti a Ten 35 milliós filmet és Bruce Willist is sikerült rábeszélni a főszerepre. A történet egyelőre nem szivárgott ki.
-William Friedkin filmesíti meg William Peter Blatty rregényét, a Dimitert. A történet egy legendás amerikai kémről szól, akit elkapnak, de sikeresen megszökik Jeruzsálemből. Friedkin évtizedekkel ezelőtt már hozzányúlt a szerző egyik könyvéhez, Az ördögűző klasszikussá vált.
-  J.B. Smoove és Max Records benne lesz a The Sitter filmben.
- A Wild Wild West sorozatán alapján készült egy sokba került és csalódást keltő eredményeket produkáló mozifilm Will Smith-szel. Ronald D. Moore producer azt tervezi, hogy egy új sorozatot hoz össze a régi széria alapján.
- Poén: Időjárás Star Wars módra: http://www.tomscott.com/weather/starwars/
- Az AMP Energy Juice és a @radical.media szponzorálta a The Legend of Hallowdega reklámfilmet, amelyet Terry Gilliam rendezett. A produkció hosszabb lesz, mint a szokásos hasonló jellegű alkotások és David Arquette, Justin Kirk, Dale Earnhardt Jr. és Darrel Waltrip lesznek láthatóak benne. Íme az előzetes


- Ryan Gosling és Michelle Williams a főszereplői a Blue Valentine drámának, NC-17-es besorolást kapott a film, amelyet csak a kőkemény horrorok és a pornók szoktak kiérdemelni. Az első teaser alapján nem sejthető, hogy miért illették ezzel a besorolással. Gosling és Williams házaspárt játszanak, akik egy hotelben vesznek ki szobát, azonban hamarosan problémák merülnek fel köztük.

 

- Ez a jelenet nem került bele a Let Me In-be


- Village of Shadows előzetes, újabb horror-thriller Nyugat-Európából.

 - The Thing banner

- További két Harry Potter 7 poszter

 

- My Soul To Take jelenet

 - A Hellraiser: Revelationsben így fog kinézni Pinhead

- Burke and Hare poszter

- Megamind poszterek

- Fűrész 7 sokadik posztere

- Zöld Darázs szinkronos előzetes, Seth Rogen valami iszonyat rossz hangot kapott a trailerben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr682356060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.10.09. 21:07:05

Geoff Johns-nak igaza van :) Az új Hp poszterek már jobbak az előzőnél és a Lódarázs szinkron hát tényleg pocséknak ígérkezik :(

asz0089 2010.10.10. 00:25:46

Dr. House méltó szinkronját is megtalálták, szerintem így lesz Clooney esetében is.
Jah és nem nézek Dr. House-t, csak vágom a hangokat. :D

Rolee83 2010.10.10. 08:18:21

Seth Rogen-nek ugyanez volt a szinkron hangja a Zack és Miri pornót forgatnak-ban! Nem rossz ez!

Dejdő 2010.10.10. 11:12:31

Waltz hangja is nagyon gáz!
süti beállítások módosítása