Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új filmek a magyar mozikban a mai naptól

2008.03.13. 05:07 koimbra 3 komment

i.e. 10.000 (10.000 BC): Roland Emmerich ha rendez, akkor valami monumentálisra kell számítani. Volt már ufós téma, Godzilla, Csillagkapu...eleddig sikeres volt. Az i.e. 10.000-ben mamutok és kardfogú tigrisek rohangálnak. A kritika lehúzta, a moziban jól nyitott. Este megnézzük (vagy megnézem?).

Gyilkos ígéretek (Estern Promises): Viggo Mortensent Oscarra jelölték alakításáért, mellette Naomi Watts feszít a filmben. Egy orosz bűnszövetkezet és egy szülésznő körül forognak az események.

Juno (Juno): Ajánlom ezt a filmet, az Oscaron a legjobb forgatókönyv kategóriában nyert. Mi is írtunk már róla. Ellen Page a filmben terhes lesz, de mivel nem érzi magát alkalmasnak a feladatra 16 éves lévén, hogy felneveljen egy gyereket, ezért nevelőszülőket keres.

Zűrös páros (L'entente cordiale): 2006-os francia film. Francois de la Conche, az egykori francia diplomata hazája érdekében nyugdíjas éveit megszakítva Londonba utazik, hogy lebonyolítson egy szimplának látszó fegyverüzletet az oroszokkal. Vele utazik tolmácsként Jean-Pierre Moindrau, akivel amúgy is gondok lennének, ám mikor Francois véletlenül belefecskendezi társába a fegyver halálos tartalmát, egy csapásra felgyorsulnak az események... Jean-Pierre élő bombává válik, és 12 óra múlva robban!

Életek éneke: 2006-os 40 perces dokumentumfilm. Mit keres a mozikban? A filmen keresztül a néző megismerhet húsz embert, húsz egyéni sorsot és hangot. A szereplőknek, a zenészeknek valós értelemben semmi közük egymáshoz, de a zene által többek lesznek, mint az édes testvérek, és ezt a nem mindennapi kötődést a lehető legtermészetesebben élik meg.
Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11377676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.03.13. 09:57:04

Gyilkos ígéreteket ajánlom. Nekem sokkal jobban tetszett, mint az szvsz túlértékelt Juno. Tudom, hogy nem ugyanaz a kategória, csak hát ezek közül is lehet választani a héten. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.03.13. 11:58:34

Szerintem a 10.000 BC után bepróbálom a Gyilkos ígéreteket is talán...A Juno nem túlértékelt, a No Country...az:)
De ezen ne vitatkozzunk, mert ez meglátás kérdése, no meg úgyse tudjuk meggyőzni egymást szerintem.

Akkor maradjunk a Vérző olajnál, hogy az jó, ebben egyetértünk:D

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2008.03.13. 12:04:50

Gyilkos ígéretek jó...Juno jobb...Vérző Olaj legjobb....:)))
ez az én véleményem:)
de a 10 000 BC -re is kiváncsi vagyok, bár eléggé lehúzzák, majd meglátjuk, azonban kijelenthető ezen a héten legalább 3 film a nagyon ígéretes kategóriába sorolható annak, aki nem látta őket...:)))
süti beállítások módosítása