Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.04.16. 15:39 koimbra Szólj hozzá!

3 új filmet mutatnak be a magyar mozikban, ebből egy igen késve érkezett

Gran Torino: Clint Eastwood alkotása több hónapot késett, mellesleg az Oscaron a filmet hanyagolták érthetetlen módon. Eastwood egy öreg veteránt játszik, aki rossul viseli, hogy a környéken, ahol él sok a "színes" egyéniség.
Volt szerencsém a filmhez, majd valamikor valami irományt is összerittyentek hozzá.
Tv Spotok
,
előzetes
betétdal

Álom.net: magyar tinivígjáték, amely az előzetese és sztorija alapján erősen hajaz az amcsi tinifilmekre. Az első magyar cheerleader produkciónak is hívták, de legjobban a tavasz sikerfilmje jelző ütheti meg nagyon az ember fülét az előzetesben.
Előzetes

Príma primavéra: magyar-angol-bolgár-holland koprodukcióban készült dráma. Gábort - a középkorú, ám gyermeki ártatlansággal és naivitással élő "kisfiát" - anyu kétségbeesetten készíti fel arra az időre, amikor ő már nem lesz. Anyu egy bankrablás során meghal, és Gábor a gyilkosság vétlen tettestársával, a nevelőotthonban felnőtt huszonéves Jolival menekülni kényszerül.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr211068906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása