Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.06.15. 20:14 koimbra 3 komment

- Evan Rachel Wood lesz Mary Jane a Pókemberben. Kristen Dunst utálói nem lélegezhetnek fel, mivel Wood a Broadwayen fogja alakítani Jane-t a Hálószövőről szóló musicalben.

- Itt láthatóak azok a képek, amelyet a W magazin csinált Bruce Willisről és nejéről, Emmáról.

- Guillermo del Toro egy interjúban elárulta, hogy Doug Jonest (Hellboy) máris leszerződtette a Frankenstein filmjébe. Néhány héten belül nekilát a make-uppal foglalkozni, a produkcióval viszont nem siet, 5-6 éven belül biztosan nem lát neki a forgatásnak.

- Thomas Haden Church is valószínűleg benne lesz a John Carter of Mars filmben. A színésszel a Reel Talk készített interjút, ezt itt lesheted meg.

- Tavaly év elején jelentették be, hogy Darren Aronofsky rendezheti meg a következő Robotzsaru filmet és 2010-re el is készül. A bemutató azonban egy évet csúszik, 2011-ben lesz látható. Ezek szerint korán jött ez a teaser poszter.

- Alexander Skarsgard esélyes volt Thor szerepére, még ruhapróbára is behívták, de végül nem ő lett a befutó.

- Christopher Nolan a harmadik Batman előtt egy kisebb költségvetésű alkotást akart lezavarni, az Inception azonban mégsem lesz olyan kicsi, állítólag a költségvetése 200 millió dollár körül mozog.

- Végső állomás az életben: egy olasz nő lecsúszott annak a repülőjáratnak az indulásáról, ami végül az Atlanti-óceánba csapódott. Ez a nő minap autóbaleset áldozata lett.

- Danny Trejo mégsem lesz benne a The Expendables akciófilmben, de a színész elmondása szerint meg sem keresték, így nem is lesz látható az alkotásban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891187098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2009.06.15. 21:05:57

Látta már vaklaki a Transformers 2-t?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.15. 21:25:29

@ChrisDry: Én jövő héten tuti megnézem, nekem az első rész bejött

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.06.15. 23:47:19

Igaz, hogy nem vág a bejegyzéshez, de én is megyek az már biztos, csak még nem lehet jegyeket foglalni, legalábbis a cinema city oldalán nem.

Ne csa off legyen: az olasz nő este picit durva.
süti beállítások módosítása