Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2009.08.10. 10:46 koimbra Szólj hozzá!

- Még márciusban írtam a Farrelly tesók( Én és én meg az Irén) új vígjátéktervezetérők, a Three Stooges-ről. Akkor már meg is voltak a főszereplők, Jim Carrey, Benicio Del Toro és Sean Penn komédiázhatott volna a filmben. Aztán júniusban Penn úgy döntött, hogy inkább a családjának szenteli egy évig az életét, helyettesítésére pedig felmerült Paul Giamatti, Adrien Brody, Simon Pegg és Zach Galifianakis neve is, közülük Giamatti lett a befutó. Most viszont Jim Carrey dobta be a törülközőt és kilépett a filmből.

- Tavasszal hozták nyílvánosságra, hogy a Tőzsdecápák második részéhez sikerült ismét megnyerni Oliver Stone-t rendezőnek. Michael Douglas ismét a fedélzeten van, Shia LaBeouf pedig leszerződött a filmhez. Javier Bardem alakította volna a főgonoszt, ám ő végül lelépett, a megüresedett helyet Josh Brolinnal töltötték ki. Frank Langella is csatlakozik a szereplőgárdához, a színész egy Lewis Zabel nevezetű régimódi brókert fog játszani, aki LaBeouf mentora lesz.

- Egyenesbe jött a Zöld Lódarázs is, eredetileg Stephen Chow rendezte volna a filmet és játszotta volna az egyik főszerepet, de elhagyta a produkciót. A direktori posztra Michel Gondryt nyerték meg, a Lódarázs társát pedig Jay Chou alakíthatja. Edward James Olmos (Battlestar Galacitca) szintén fel fog tűnni a filmben.  A színész szerint nagy móka lesz együtt dolgozni a több szereplővel.

Címkék: szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr481299917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása