Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.04.28. 22:00 koimbra Szólj hozzá!

- Sharlto Copley két éven múlva tudnak hozzálátni a District 9 folytatásához, sok irányba elvihetik a cselekményt,  lehetséges, hogy előzményfilm lesz, mivel Neill Blomkamp is ennek a híve. Nem akarnak egy hagyományos folytatást, amiben 100 űrlény harcol az emberekkel.
- Július 4-én látnak hozzá a Transformers 3 forgatásához.
- Ice Cube csatlakozott a Rampart szereplőihez.
- Paul Reubens szólaltatja meg Tréfit a Hupikék törpikék filmben.
- Carey Mulligan neve merült fel A tetovált lány amerikai verziójának a főszerepére, a producer azonban azt mondta, hogy ezek a híresztelések nem igazak.
- 2011-re tolták a Your Highness bemutatóját, október helyett 2011 áprilisában érkezik.
- Marc Guggenheim írja a Leonardo Da Vinci and the Soldiers of Forever kalandfilm forgatókönyvét.
- Adam McKay szerint őszre kész lesz az Anchorman 2 forgatókönyve, 2011 februárjában indulhatna a forgatás. A főszereplők mindegyike benne van a folytatásban, úgy csinálják, hogy a jövő év elején ne legyen semmi más dolguk.
- Sean Astin és Cheri Oteri lesz a főszereplője az And They're Off...lovas vígjátéknak, amely egy pacitrénert állít a középpontba, aki szeretne visszatérni a nyerő ligába. Rob Schiller fogja rendezni.
- Jeffrey Nachmanoff írja John Singleton rendezésében készülő Abduction forgatókönyvét.
- Olivia Thirlby játszani fog Ivan Reitman következő vígjátékában, Ashton Kutcher és Natalie Portman már korábban leszerződött a filmre. A vígjáték egy lány és egy srác kapcsolatát meséli el, a páros az elején megegyezik, hogy nem lesz semmi szex köztük.
- Scott Cooper azt szeretné, ha Robert Duvall és Brad Pitt lennének a The Hatfields & The McCoys western főszereplői.
- Neil Marshall filmet tervez a 70-es években futott The Professionals sorozatból, amelyben két kemény fickó küzdött a terrorizmus ellen hazai földön és a határon túl.
- Samuel Bayer szerette volna megfilmesíteni a The Boys képregényt, helyette azonban Adam McKay az esélyes a feladatra. A történet egy csapat zsoldosról szól, akiknek az a feladata, hogy azokat a szuperhősöket, akik átlépnek egy bizonyos határt jól elverjenek.
- Akció-kalandfilmet készítenek az Ouija "táblás játék" alapján.
- Lindsay Lohant kirúgták a The Other Side filmből, egyelőre még keresik az utódját.
- Az első kép a Jane Eyre új változatából.
 

- Az Empire két címlappal jelentkezik

- Dwayne Johnson a Fasterben, korábban már volt egy kép.

- Robin Hood színfalak mögötti videó

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr801959721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása