Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.07.16. 23:52 koimbra 3 komment

- Robert Schwentke szeretné feldolgozni Sam Packinpah egykori thrillerét, az Osterman hétvégét.
- Mark Neveldine és Brian Taylor hivatalosan is leszerződött a Szellemlovas folytatására, most már biztos, hogy ők rendezik. Az is tuti, hogy Nicolas Cage visszatér.
- Pletykálták, hogy Wolverine is benne lesz a Bosszú Angyalaiban, Hugh Jackman azonban azt mondta, hogy nem keresték még meg ezzel kapcsolatban. Szintén pletyka, hogy Taylor Lautner fogja játszani a figurát az X-Men: First Classban.
- Jennifer Lawrence lesz Mistique az X-Men: First Classban.
- El fog készülni a Skorpiókirály előzményének a folytatása, ezt Roel Reiné fogja rendezni, oktőberben indul a forgatás.
- Állítólag Sylvester McCoy lesz Bilbo a Hobbit filmekben.
-
A Warner megvette Colin Trevorrow World War X forgatókönyvét, amely mögé Joel Silver állt be producerként. A sztori szerint egy férfi összeállít egy csapatot, ebben a kormány top ügynökei kapnak helyet és a feladatuk szerint meg kell állítaniuk a jövőből érkező terroristákat, akik a történelmen szeretnének változtatni.
- David Oyelowo fel fog tűnni A majmok bolygójában.
- Fellőtték a Machete honlapját a netre http://www.vivamachete.com/
- A Fritt Vilt/Cold Prey harmadik része októberben kerül bemutatásra a Norvégoknál.
- Roman Polanski
elkészíti a God of Carnage díjnyertes színdarab filmváltozatát. A történet szerint két házaspár meg szeretné beszélni, hogy fiaik összezördültek.
- Sofia Vergara csatlakozott a Frászkarika remake szereplőgárdájához.
- Brett Ratner sajtósa cáfolta, hogy a rendező készítené a Herkules filmet.
- Tim Allen leszerződött a Toy Story 4-re, bár elvileg nem fog készülni egyhamar még egy rész.
- Paul Thomas Anderson vallási drámájára végre összejött a pénz, augusztusban indul a forgatás.
- Chloë Sevigny és Jena Malone lesznek a főszereplői a The Wait fekete komédiának, a produkciót M. Blash rendezi. A történetben a két főszereplő elhatározza, hogy elhunyt anyjukat nem temetik el, hanem otthon tartják, mivel kapnak egy telefonhívást, miszerint hamarosan vissza fog térni az életbe.
- Aaron Sorkin rendezi Andrew Young könyvének, a The Politicannak a filmváltozatát.  
- Ron Howard Cheaters vígjátéka most már What You Don't Know címen fut.
- Julie Bowen is játszani fog a Horrible Bossesban
- Egy fotós lekapta mikor Tom Cruise, Will Smith, Anna Kendrick, Chad Michael Murray, Eric Dane, Tate Donovan, Tom Skerritt, Tom Arnold, Johnny Galecki és Jenna Elfman közösen távozott egy helyről, rögtön arról kezdtek pletykálni, hogy egy szcientológiai megbeszélés volt, ám kiderült, hogy csak a Paper Wings rodeós dráma megbeszélésén vettek részt. Gabrielle Muccino lesz a rendező.


 

 - Jon Knautz, a Jack Brooks: Monster Slayer horror-vígjáték rendezője újabb kisköltségvetésű horrort készített, a The Shrine története egy rejtélyes kisvárosban játszódik.

- A WETA készíti Kenneth Grahame könyvének, a The Wind in the Willowsnak az animációs változatát. A 30 milliós költségvetésű alkotás forgatásához ősszel látnak hozzá és 2012-ben kerülne mozikba, alább a promo teasert láthatjátok.

 - A God of War játék filmváltozatára még várni kell, de a Gamerversion éppen poénos kedvében volt, így csináltak egy előzetest hozzá. A trailer azt tükrözi, hogy milyen lenne, ha egy kisköltségvetésű Wes Anderson-szerű produkció születne a játékból.

- Tron Legacy Banner, Olivia Wilde látható rajta.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr302155982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.07.17. 08:10:01

a GOD OF WAR (és nem Gears of War) előzetesen jót röfögtem. :P

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2010.07.17. 09:38:27

A Fritt Vilt 3-ra kíváncsi leszek. Az első kettő jó volt.

Az X-Men filmben meg remélem, hogy nem lesz Rozsomák, mert ott még nincs helye.

Big Jack 2010.07.17. 09:50:44

Azt már megerősítették ha jól tudom hogy NEM lesz benne Rozsomák.
A sajtó nevetséges meglátnak néhány színészt 1ütt és 1gyből szcientológiai megbeszélést tartanak mert ott van Tom Cruise...
És akkor végül:Én azt olvastam pedig hogy már nem akarnak több Toy Story filmet készíteni. Legalább is nem egész estéset.
süti beállítások módosítása