Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Williams boszi lesz, Merlin fantasy franchise, X-Men First Class jelenet

2011.05.18. 21:21 koimbra 8 komment

Az elmúlt néhány nap pár híre röviden.
- Úgy néz ki Mel Gibson is benne lesz a Sleight of Handben.
- A Marvel azt reméli, hogy a Thor folytatását ki tudja hozni 2013-ban, ekkor kerül mozikba a Vasember 3 is.
- Sam Neill azt mondja, hogy nem lesz semmi a Jurassic Park 4-ből. Stan Winston elhunyt és így nem is kellene, hogy legyen folytatás.
- Michelle Williams lesz a jó boszorkány az Óz előzményfilmben.
- Richard Norton játssza a főgonoszt a Mad Max 4-ben.
- Keanu Reeves neve merült fel nemrég az Akira kapcsán, de biztossá vált, hogy nem fog játszani benne.
- Cillian Murphy leszerződött a Wayfaring Strangers II. világháborús filmre. A történet szerint egy csapat brit katonát elkapnak a németek és egy farmházba zárják be őket, ahol egy zsidó pár rejtőzködik.
- 50 Cent a halottlátóban Shamus Cocobolot, a vak DJ-t fogja alakítani.
- A Warner megvette T.A. Barron fantasy regénysorozatának, a The Lost Years of Merlinnek a megfilmesítési jogait. Merlin emlékek nélkül sodródik partra, majd erejét arra használja, hogy a jót védelmezze és Arthur mentora lesz.
- Angelina Jolie rendezői debütálása In the Land of Blood and Honey címen fog futni.
- Matt Damon bújhat Linda Lovelace volt férjének a bőrébe az Infernoban.
- A Summit Entertainment a RCR Media Grouppal közösen fogja készíteni a Hegylakó rebootot/remake-et.  Art Marcum  és Matt Holloway írják a forgatókönyvet.
- Judi Dench, Ian McKellen és Gillian Anderson lesz látható a The Curse of the Buxom Strumpet zombifilmben. A cselekmény 1713-ban Upper Trollopban játszódik, ahol egy vírus a helyieket átváltoztatja.
- Alejandro Jodorowsky arról beszél, hogy milyen lett volna anno a Dűne filmje, ez egyébként a befuccsolt projektről készülő doksifilmben is benne lesz.


 

- Az első kép a Gambit remake-ből


- Martin Campbell nem tér vissza a Zöld Lámpás folytatására, új rendezőt kell keresni. Mindenesetre az elsőhöz itt egy poszter és egy tv spot


 


- Képek a Rampart thrillerből


- Paul Thomas Anderson következő filmjének promó posztere, egyelőre cím nélkül,korábban The Masterként emlegették.


- Karib tenger kalózai 4 featurette és egy jelenet


- Újabb jelenet az X-Men First Classból

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532914374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.05.18. 21:37:43

Thor 2-t akarok! Vasember 3-t akarok! MOST!!!!

Dean6 2011.05.18. 22:50:28

@A nép fia: Az Avangers 1 éven belül jön:)
Szinte minden évben lesz akkor valami képregényfim. 2013-ra lehet a Green Lantern folytatás meg az Amerika Kapitány 2 is jön. Mozgalmas lesz.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.05.19. 08:23:11

Thor kettő annyira nem is kéne, de vasember igen.

Lámpás 2?!
Még azt se tudjuk, az első nem-e bukik?!

Ez a rampart ígéretesen kezdődik.

Anak 2011.05.19. 14:59:05

Igen, Stan Winston elhunyt, de nem hinném, hogy ő lenne az egyetlen trükkmester a Nagy-tengeren túl. Valakinek bizonyára átadta a tudását. Lehet egyedül vagyok, de szívesen látnék egy újabb Jurassic Park részt.
Az viszont tény, hogy nem nagyon történik a projekt körül semmi.

Tipca 2011.05.19. 15:02:20

Ha mindenképpen Jurassic Parkot akarnak csinálni, akkor egy remake-et kellene szem előtt tartani, ami _tényleg_ Michael Crichton regényének filmváltozata, nem pedig egy összetákolt fércmunka annak alapján. Ez főleg a második részre igaz, ami filmben pocsék, és kábé annyi egyezés van a könyvvel (ami egyébként sokkal jobb sztem mint az első), ami alapján (elvileg) készült, hogy egy-két szereplő neve stimmel, meg van néhány jelenet, ami nagy vonalakban emlékeztet az eredetire. :S Richard Levine-t akarok! Arbyt akarok! Raptorok vs. Sarah motoros üldözést akarok! Kaméleon dínókat akarok! Egy JÓ feldolgozást akarok... Ez most hogy jött ki belőlem...?

Anak 2011.05.20. 15:11:53

@Tipca: Úgy-úgy. Amúgy vicces, hogy a második rész egyetlen igazán izgalmas jelenete a könyvben is szereplő szakadékról lógó lakókocsis jelenetsor. Csakugye Thorne dokival és a rexek senkit sem zabálnak meg.

Tipca 2011.05.20. 17:28:36

@Anak: Igen, tényleg az az egyetlen értékelhető jelenet benne. Mondjuk érdekes, hogy Malcolm mindkét könyvben szinte végig morfiummámorban úszott :P
süti beállítások módosítása