Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Damon és Affleck filmet forgatna egy maffiózóról

2011.10.24. 20:46 koimbra 3 komment

Ben Affleck és Matt Damon karrierje a Good Will Hunting Oscarjával indult be Hollywoodban, bár Affleck színészi képességein sokszor élcelődtek, de mint kiderült, egész jó rendező. Úgy volt, hogy a The Trade kedvéért ismét egy filmben fognak játszani, de a produkció egy időre jégre került némi jogi vita miatt.

Az alkotás a hírhedt Whitey Bulger maffiózóról szólna, akit gyilkossággal, pénzmosással és egyéb ínyencségekkel vádoltak, már csattant volna rajta a bilincs, de kereket oldott. Bulger olykor-olykor az FBI-nak is adott információt, kapcsolattartója figyelmeztette, hogy el akarják kapni. Bulger előkelő helyen tartózkodott a Szövetségi Nyomozóiroda körözési listáján, a 90-es évek óta szökésben lévő férfi 2 millió dollárt ért. Bulgert a nyáron sikerült elkapni.

A történet Bulger fiatalabb éveire koncentrálna, azt mesélné el, hogy miképp kapaszkodott fel a ranglétrán. Matt Damon játszaná a gengsztert és Ben Affleck rendezhetné a művet. Terrence Winterre, a Boardwalk Empire írójára bízták a forgatókönyvet.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr73327254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.10.24. 22:06:36

főleg kevin smith poénkodott rajta. :D

vrango 2011.10.25. 07:22:06

Én remélem, hogy azért lesz belőle valami!
Ben jó rendező (már, ha 2 film alapján ezt ki lehet jelenteni), Matt-nek pedig fekszik ez a bujkálós-menekülős téma.
süti beállítások módosítása