Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Film lesz a Rampage játékból, Indiana Jones doksifilm

2011.11.19. 16:39 koimbra 1 komment

Az eltelt pár nap néhány híre röviden, képek.
A pletykák szerint Bryan Singer lesz a rendezője a The Six Billion Dollar Mannek, Leonardo DiCaprio pedig a főszereplő lesz.

Joel Edgerton mégsem szerződik le a 300 folytatására.

A New Line megvette az Atari 1986-os játékának, a Rampage-nek a megfilmesítési jogait. A játékban három amerikai egy kísérlet során átváltozik, az egyik gorilla, a másik nagy gyík, a harmadik vérfarkas lesz. Ezt követően nekilátnak épületeket rombolni.

Andrew Kevin Walker írhatja a 20,000 Leagues Under The Sea remake-jét, rendező David Fincher.

Állítólag George Clooney és Noah Wyle neve kering a Steve Jobs életrajzi projekt körül.

Elle Fanning és Alessandro Nivola szerződött le a Bomb filmre, a cselekmény a 60-as években játszódik, Fanning egy lázadozó tini lesz, aki elhatározza, hogy valahogy eléri, hogy még véletlenül se vegye kezdetét a harmadik, nukleáris háború. A hidegháború találkozik a szexuális forradalommal - így jellemezték a filmet.

Yvonne Strahovski szerepet kapott az I, Frankensteinben, a színésznő egy tudóst formálhat meg, akibe Adam Frankenstein beleszeret.

Jason Blum, a Paranormal Activity producere a Paranormal State sorozat producereivel karöltve megvette az 1948-ban elindított Fate magazin "jogait". Ebben misztikus, rejtélyes, rémisztő történeteket lehetett olvasni, a tervek szerint egyes írásokból mozi-és tévéfilmek fognak készülni.

Asa Butterfield formálhatja meg Ender Wiggint a Végjáték adaptációjában.

Steven Soderbergh nem jutott közös nevezőre a stúdióval a The Man From U.N.C.L.E. kapcsán, sem a költségvetésben, sem a szereposztásban nem tudtak megegyezni, ezért a rendező kilépett a tervezetből.

Kirsten Dunst domboríthat Billy Crudup és Mark Ruffalo oldalán, a Red Light Winterben, két jó barát Amszterdamba utazik, ahol aztán mindketten ugyanabba a prostiba lesznek szerelmesek.

Norman Reedus, Naomi Watts és Matt Dillon lesznek a Sunlight Jr. főszereplői. A történet egy párosra koncentrál, akiknek megszokott életébe bekavar a nem várt terhesség.

Kép A tetovált lányból

 

Fotó a We Bought a Zooból

 

Gina Carano mindjárt lövöldöz a Haywireben

 

Bosszúállók bannerek

 

This Means War poszter

Még egy Shame előzetes

 

Újabb W.E. előzetes, rendező Madonna

 

Jelenet a Hugoból

 

A nagy Gatsby forgatásáról

 

17 perces Indiana Jones doksifilm

 

 

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr743396426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.11.19. 17:11:35

Alfred Molina is játszott az első Jones filmben, ki hitte volna :D
süti beállítások módosítása