Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Statham a Hummingbirdben, Killing Season poszter, Mithcell és Moyer az Evidence horrorban

2011.11.02. 22:18 koimbra 4 komment

Az elmúlt pár nap néhány kimaradt híre röviden.

A pletykák szerint Kristen Stewart és Robert Pattinson ismét együtt fognak játszani, a romantikus drámában két színészt alakítanak, aki egy forgatáson összejönnek.

Joel Edgertonra bízzák Themisztoklész megformálását a 300: Battle of Artemisia filmben.

John Carney, az Egyszer rendezője veheti kezébe a gyeplőt a Dogs of Babel forgatásán.

James Franco egy drog-és fegyverkereskedőt alakít a Spring Breakersben, ebben négy csaj kirabol egy éttermet, hogy meglegyen a pénzük ahhoz, hogy eljussanak a tengerpartra. Emma Roberts, Vanessa Hudgens, Selena Gomez lesz látható a projektben.

Jason Statham lesz a főszereplő Steve Knight rendezői debütálásában, a Hummingbirdben. Statham egy ex-kommandóst alakít, aki alámerül a londoni alvilágba.

Négy barát bennreked nukleáris katasztrófa sújtotta városban, majd furcsa hangokra lesznek figyelmesek - Oren Peli írta az egyelőre cím nélküli horror forgatókönyvét, Brad Parker lesz a rendező.

Danny McBride ötletéből Randy Krallman készíthet filmet, a vígjáték egy kéménykötésű testvérpárról szól, akik egész életükben másokat bántottak, terrorizáltak, de aztán megkapják, ami kijár nekik.

Stephen Moyer és Radha Mitchell szerződött le az Evidence found footage horrorra, Olatunde Osunsanmi dirigálhatja az filmet, amelynek sztorija a Los Angeles mellett fekvő sivatagban indul, ahol éppen lemészároltak pár embert. Mi történt? Az áldozatok videókamerájával és telefonjaival felvett anyagot tekinthetjük meg.

A Conviction akció-vígjátéknak Steve Carell lesz a főszereplője, korábban csak szimpla akciófilm lett volna, Carell miatt tesznek bele komikus jeleneteket. A főhős éppen szabadul a sittről és azonnal belehúzzák egy rablásba.

Ruairi Robinson dirigálhatja le a The last days on Mars sci-fit. Egy kutatócsapatnak a Marson fontos felfedezést tesz, élet nyomaira bukkannak. Az egyikük azonban balesetet szenved, elhalálozik, de az idegen létforma átveszi az irányítást felette.

Liam Hemsworth, Kit Harrington, Jai Courtney és Max Irons neve jött szóba A burok megfilmesítésénél, közülük dől el, hogy ki lehet Jarod. Dane DaHaan, Thomas McDonnell, Agustus Prew és Jake Abel pedig Ian szerepére esélyesek.

Phillip Noyce készítheti el Daphne Sheldrick életrajzi filmjét, a főszereplő Nicole Kidman lesz. Korábban Nick Cassavetes próbált zöld ágra vergődni a projekttel, majd beperelte a New Line-t.

The Woman in Black viral site: http://www.whatdidtheysee.com/

Henrik Ibsen műve, a Babaház a vászonra költözik. Ben Kingsley, Jena Malone és Julian lépdelt fel a filmverzió fedélzetére.

John Goodman szintén fel fog bukkanni Coenék Inside Llewyn Davis folk filmjében.

John Glenn írja át Jon Hefferman sci-fijét, cím még nincs, de a sztorit így jellemezték: Die Hard egy űrhajón.

Olivia Wilde-ot is láthatjuk a Burt Wonderstone-ban, Steve Buscemi is feltűnik, ő Jim Carrey egykori kollégáját alakítja.

Martin Campbell készítheti el a The Fall Guy 80-es években futott sorozat mozis változatát. Egy kaszkadőrből lett fejvadászra fókuszál a sztori.

Joss Whedon írta az In Your Eyes forgatókönyvét, a misztikus romantikus produkciót Brin Hill, a Ball Don't Lie dráma készítője fogja ledirigálni. Whedon egyébként korábban saját maga forgatta volna le, de amikor papírra vetette a szkriptet nem volt meg a szükséges büdzsé és mindenképpen kellett egy produkciós cég, hogy elkészülhessen a film.

Leslie Bibb, Ryan Kwanten és Amy Smart lépett fel a 7500 fedélzetére, Takashi Shimizu thrillere egy repülőn játszódik, az utasok különös dologra lesznek figyelmesek, amiről úgy gondolják, hogy nem lehet más, mint természetfeletti jelenség.

Eddie Redmayne bújik Marius bőrébe a Nyomorultakban.

Killing Season poszter

 

 

Muppets jelenet

 

Kép a Columbus Circle-ből, Selma Blair karaktere nyugodtan éldegél luxusapartmanjában, a szomszédba költözik egy páros (Amy Smart, Jason Lee), a biztonságérzete azonmód vesz egy 180 fokos fordulatot.

 

Alkonyat featurette

 

247F előzetes, néhányan bennragadnak egy szaunában.

 

21 Jump Street előzetes

 

Tintin feliratos featurette

 

Jelenet a Csizmás, a kandúrból

 

Újabb előzetes a We Bought a Zoonak

 

Maniac rövidfilm, rendező Shia LaBeouf

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr393348518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.11.02. 23:19:12

A 24 jump street-et nagyon vártam eddig,így már kevésbé. A trailer nagyon történet mesélős lett,meg szerintem ellőttek benne minden poént...:S
A pancser police-nál csak jobb lehet,hasonló ez is,csak az igen rossz volt.
Tintin kalandjait holnap nézem moziban,az év egyik elgjobban várt filmje. A kritikák elég jók eddig,majd meglátom.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.11.03. 10:10:51

statham alámerül a londoni alvilágba??

Jöhet! Látatlanba tetszeni fog. :D

Az alkonyatrajongókból lehúznak egy kevés lóvét ismét??
Jól teszik.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.11.03. 10:14:46

A Tin Tin featurette nagyon jó, és a hírek között is van néhny érdekesség. Takashi Shimizu thrillerére nagyon kíváncsi leszek és a Columbus Circlere is.

vrango 2011.11.04. 07:31:00

A "The last days on Mars" tisztára "A Dolog a Marson" :)
Sajnos nem nézek ki sok jót (vagy legalábbis eredetiséget belőle)...
süti beállítások módosítása