Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.10.02. 18:13 koimbra 2 komment

A hét kimaradt híreinek (egy része) röviden
- Napokon belül bejelentik, hogy mikor indul a Hobbit forgatása, legalábbis most ez a pletyka kering a neten. Ebben olvasható a két film gyártási költsége, ami 500 millió dollár. A Gyűrűk ura 3 része 300 millióba került.
- Újabb híresztelés a Pókemberrel kapcsolatban, Dianna Agron és Georgina Haig nevét emlegetik a női főszerepekkel kapcsolatban. Venom megformálására Philip Seymour Hoffmant kérték fel.
- Natalie Portman neve merült fel a Superman kapcsán, a pletykák szerint Lois Lane-t formálná meg. Ezen kívül a Gravity főszerepére is esélyes.
- Dwayne Johnson lehet Szinbád az Ezeregyéjszaka meséiben.
- Christopher Nolan elmondta, hogy ő fogja rendezni a Batman 3-at. A hivatalos bejelentés hamarosan megtörténik. Michael Caine szerint a forgatás májusban indul.
- A Tony díjas színdarab, az Augusztus Oklahomában filmváltozatának Meryl Streep és Julia Roberts lesznek a főszereplői. A produkciót John Wells fogja rendezni, míg a forgatókönyvet Letts írja, a színdarabról egy kritikát itt olvashattok.


- El fog készülni a Magic Kingdom film, amelyben a Disney klasszikus karakterei fognak szerepelni, Mickey egér, Donald kacsa, Goofy és a többiek tűnnek fel benne.
- Ron Howard készíti a Sony égisze alatt a My Stroke of Insight drámát, amely Jill Bolte memoárján alapszik.
- Matthew McConaughey és Rip Torn is leszerződött  a Bernie fekete komédia-thrillerre.
- Ryan Gosling lesz a főszereplője a Farragut North politika drámának, a filmet George Clooney rendezi.
- Wes Anderson 2011 tavaszán lát hozzá a Moonrise Kingdom produkciónak. A részletek még nem ismertek.
- Keke Palmer játszani fog a Runaways képregényfilmben.
- Chris Pine lehet a Welcome To People egyik főszereplője.
- Kodi Smith-McPhee kölcsönzi a hangját a Paranorman animációs filmhez. A srác egy Norman nevű tinit szólaltat meg, aki képes látni a szellemeket és megmenti a világot a zombi inváziótól.
- Brett Ratner szerezte be a The Relucant Communist memoár megfilmesítési jogait. A történet Charles Robert Jenkinsről szól, aki úgy gondolta, hogy könnyebben hazajut, ha átsétál Észak-Koreába és megadja magát. Csakhogy a koreaiak 40 évig tartották fogva.
- Film készül a Just Cause számítógépes játékból.
- Emily Blunt leszerződött a Loopers sci-fire.
- Naomi Warrs és Dakota Fanning lesz látható a Now is Good drámában. A sztori szerint egy leukémiában szenvedő tini úgy dönt, hogy összeírja azokat a dolgokat, amelyeket még a hátralévő élete alatt meg szeretne csinálni.
- Katherine Heigl játssza az Outlander film központi figuráját. Heigl egy angol nővért alakít, aki 1945-ben az ír hegyekbe utazik és  hirtelen 1743-ban találja magát. Randall Wallace írta a forgatókönyvet és 2009-ben hozzá akart látni a  forgatáshoz, ám ez nem jött össze.
- Darren Aronofsky esélyes a Preacher rendezői székére. Korábban Joe Carnahan és Sam Raimi szemezett a projekttel.
- Alison Pill és Marc-André Grondin csatlakozott Seann William Scotthoz, ők játsszák a Goon hokis vígjáték főszerepét. A forgatókönyvet Evan Goldberg és Jay Baruchel írta, Michael Dowse rendezi.
- A Media Capitol Rights vette meg Tony Mesher forgatókönyvet. A The Ciliviant a Die Hardhoz hasonlították, a történet a san diego-i Convention Centerben játszódik, amit terroristák foglalnak el, az egyetlen remény egy ex-katona, aki a helyszínen tartózkodik.
- Christopher Plummer lesz A tetovált lány amerikai verziójában az a férfi, aki felbérli a Daniel Craig által megformált oknyomozó újságírót, hogy göngyölítsen fel egy több évtizedes ügyet.
-
Emily Alyn Lind és Chad Michael Murray fog játszani a Hunting in Georgia horrorban, amely a Kísértetjárás Connecticutban folytatása lesz.
- Guillermo Del Toro lesz a producere a Midnight Deliverynek, amiben egy apa arra kényszerül, hogy drogot áruljon, így tudja csak megmenteni a fia életét.
- Készül a Laid to Rest folytatása.
- A BBC Films égisze alatt forgatják a Teens on a traint, amely Alfred Hitchcock Strangers on a train tiniverziója lesz.
- Gene Hackman eddig társíróként jegyez három könyvet, ám most saját maga vetett papírra egy western regényt, ennek címe Jubal's Bounty. Hackman elmondása szerint nagyon élvezi, hogy már nem filmez, szereti a magányt és senki nem szól bele, hogy mit csináljon, úgy ír, ahogy ő szeretne.
- Kyle Newman rendezte a Bridget Bardot életéről szóló filmet, a főszerepben felesége Jamie King tündökölhetett volna, ám most már egyikük sem érdekelt a produkcióban.
- Trent Reznor, a Nine Inch Nails frontembere megerősítette, hogy a HBO ÉS BBC közösen készít minisorzatot a Year Zero albumuk alapján.
- A Mad Men sorozat egyik színésze, Vincent Kartheiser csatlakozott az I.m mortal sci-fi színészgárdájához. A film egyébként nem ezen a címen fog futni, ugyanis Andrew Niccol inkább mást választ helyette.
- James Franco filmet tervez Stephen Elliot könyvéből, a The Adderall Diaries-ből. A történet valós eseményeken alapul, Hans Resier 2007-es tárgyalását követi nyomon, a férfit azzal vádolták, hogy megölte barátját és feleségét.
- Carl Erik Rinsch februárban lát hozzá a 47 Ronin forgatásához.
- Megamind poszter

- A Guliver's Travel következő posztere, Jack Black játssza Gulivert

- Még egy Harry Potter 7 poszter

- Fél perc a Paranormal Activity 2-ből


- Spanyol kannibálos horror, We Are What We Are


- 50 perces interjú David Fincherrel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr212337535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.10.02. 18:37:17

Szép összeállítás így szombat estére. Köszi!

Gobiakos 2010.10.02. 21:28:05

Philip Seymour Hoffman, mint Venom???? Vicc!!!!!
süti beállítások módosítása