Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Hasselhoff piranhákkal, Anderson hozzáláthat a Masterhez, francia Transformers trailer

2011.05.11. 21:49 koimbra 4 komment

Az elmúlt pár nap néhány kimaradt híre röviden, videók, képek.
- Katie Holmes és Chace Crawford lesznek a főszereplői a Responsible Adults romkomnak. Holme egy 30 éves nőt alakít, aki randizni kezd egy 22 éves sráccal, Baxter Wooddal (Crawford). Kiderül, hogy 15 éves korában volt Woodnak, ami nem lesz jó hatással a kapcsolatukra.
- Arnold Schwarzenegger és felesége Maria Shriver különköltöztek, lehet, hogy válás lesz a vége.
- David Hasselhoff is játszani fog a Piranha 3DD-ben (remélem életmentőt).
- James Wan rendezi a Spectre misztikus thrillert, a történet nem ismert, a 10 milliós költségvetésű produkció egyik szerepe iránt Nicole Kidman érdeklődik.
- Paul Thomas Anderson júniusban láthat hozzá a The Masterhez, remélhetőleg ezúttal nem lesz gond. A főbb szerepekben Philip Seymour Hoffman és Joaquin Phoenix lesz látható.
- Katie Aselton rendezi a Black Rock thrillert és játszani is fog benne, mellette Kate Boseworth és Lake Bell fog feltűnni. Három gyerekkori jóbarát egy elhagyatott szigetre megy kirándulni, de felfedezik, hogy nincsenek egyedül.
- A cingár férfi remake-et Rob Marshall rendezheti.
- Kitamura Ryuhei készítheti a No One Lives filmet, a horrorra Luke Evanst nyerték meg. Egy csapat bűnöző egy fiatal párt ejt foglyul és egy elhagyatott házban húzzák meg magukat. A csoport tagjaira később egy sorozatgyilkos kezd vadászni.
- A Men in Black 3-ban Andy Warholt Bill Hader formálja meg.
- Rachel Weisz is játszani fog a Bourne Legacyben, a szigorúan titkos program egyik tagja lesz.
- Ethan Hawke cameozni fog az Emlékmás remake-ben, de hogy kit játszik, azt nem árulták el. Bizonyára fontos.
- Jean Renot is megnyerték az I, Alex Cross thrillerbe.
- Rod Laurie rendezi a Borderline thrillert, amiben szökevények ejtenek túszul egy családot.
- Maggie Gyllenhaal és Viola Davis lépett fel a Still I Rise dráma fedélzetére. Két anyát fognak játszani, akik megpróbálják megmenteni a helyi iskolát a bezárástól. Rendező Daniel Barnz.
- Jaimie Alexander azt szeretné, ha ő játszhatná el Lara Croftot a következő Tomb Raiderben.

- Zöld Lámpás tv spot és poszter



- Két kép a Frászkarika remake-ből

 

 

- Jelenet a Silent House-ból


- Újabb First Class tv spot


- Rhys Ifans a Pókemberben, ő lesz a Gyík


- Karib-tenger kalózai 4 előzetes legó módra


- Titánok harca 2 forgatási képek

 

 

- Transformers 3 előzetes a franciáknak.

 - Ilyennel se fogunk itthon találkozni


- A Youtube egyik felhasználója összehozott egy Vasember motorsisakot.

 UIP hírek

Tom Cruise nem Lady Gaga
Cáfolta Tom Cruise, hogy hamarosan meglepetésvendég lesz a Glee – Sztárok leszünk! című zenés-táncos tévésorozatban. A hírek szerint egy bukott popsztárt alakított volna, aki kénytelen elvállalni, hogy felkészíti azt a csapatatot, amely a Glee főszereplőinek riválisa. – Sajnos túlságosan elfoglalt vagyok, ezért nem tudok több epizódot forgatni egy sorozat számára – tért ki a felkérés elől udvariasan Cruise.

A Glee aktuális meglepetésvendége Lady Gaga lesz, aki örömmel mondott igent, akárcsak korábban Jennifer Lopez és Gwyneth Paltrow – ő talán még a közelgő turnéra is elkíséri a stábot. Egyébként Madonnát is rávették arra, hogy egy epizód erejéig legyen a Glee sztárja.

Az egyébként nem csoda, hogy Tom Cruise nem ér rá, hiszen javában zajlanak a Mission Impossible Ghost Protocol utómunkálatai – Cruise a szuperfilmnek nem csak sztárja, hanem forgatókönyvírója és producere is, ezért van dolga bőven ahelyett, hogy a tinikkel együtt danolásszon a Glee-ben.

Startra kész a Star Trek 2

Most, hogy J. J. Abrams rendező pontot tett legújabb filmje, a Super 8 végére, minden erejével a következő Star Trekre koncentrálhat. – Elég nagy feszültségben éltem, mert túl sokat molyoltam a Super 8-al – ismeri be a rendező. – De most, hogy már tényleg az utolsó simításokat végezzük a filmen, fellélegezhetek, és jöhet a Star Trek. A forgatókönyvön még kell dolgoznunk egy kicsit, de gyorsan fog haladni a munka, ha már nem kell másra is odafigyelnem.

A hetvenes években játszódó Super 8 kamasz hősei zombifilmet akarnak forgatni az erdőben, ehelyett azonban egy különös szörnyre bukkannak, amely hamarosan az egész kisvárost rettegésben tartja. A film tisztelgés a Spielberg-féle klasszikus fantasztikus filmek előtt, a mester egyébként a Super 8 producere.

Clint Eastwood és Tarantino is hatott a Cowboyok és űrlényekre

Ahogy közeledik a bemutató, egyre több dolog derül ki a Cowboyok és űrlények című fantasztikus westernről. Jon Favreau rendező (Vasember 1-2) már korábban óvta attól a közönséget, nehogy a cím alapján valami vicceskedő paródiának gondolják a filmet, mert minden véresen komoly. Most az egyik főszereplő, Sam Rockwell árult el néhány apróságot. – Ha a westernes részét nézzük, akkor Clint Eastwood Oscar-díjas klasszikusa, a Nincs bocsánat juthat az ember eszébe. A Harrison Ford és Daniel Craig által megszemélyesített karakterek ádáz ellenségek, és csak azért nem számolnak le egymással, mert hirtelen befutnak az űrlények. Egyébként kevés olyan film van, amelyben ennyire eltérő műfajok találkoznának. Hirtelen csak a Robert Rodriguez és Quentin Tarantino által jegyzett Alkonyattól pirkadatig jut eszembe: kegyetlen gengszterfilmnek indul, aztán hoppá, egyszer csak minden tele lesz vámpírral, és trancsírozással folytatódik tovább.
 

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr922896401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.05.11. 22:30:53

Hasselhoff hír nagyon jó, az egyben is hatalmasok voltak a mellékszereplők, akár játszhatna egy kissé iszákos életmentőt is! :P A legos trailer pedig fasza, de van pár igényesebb videó ebben a stílusban a neten...

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.05.12. 11:46:21

piranhában mindenkit megzabálnak:D szegény david:D de a fazonnak van annyi öniróniája, h leszarja... nagyon várjuk:) és persze vedeljen is :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.05.12. 12:01:12

@eric: Gary Busey is benne lesz...azt nem tették közzé, hogy ő is a piranhákkal úszik és beleharap-e egy két pornósba vagy áldozat lesz.

COLT 2011.05.12. 14:34:34

@koimbra: Hasselhoff jó hogy benne lesz azt mondom, pedig nem igazán csípem a palit. De ezt a Piranhat nagyon meg kell néznem, csak ne legyen akkora késés mint tavaly...
süti beállítások módosítása