Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2012.05.09. 14:40 koimbra 3 komment

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden.
A Bosszúállók 13 nap alatt 702 millió dollárt termelt világszerte.

Két férfi masszőr is szexuális zaklatással vádolja John Travoltát, a színész tagad.

James Cameron azt mondta, hogy a Battle Angel-t nem adja másnak, az Avatarok után megcsinálja. De erre várni kell pár évet.

Angelina Jolie mégsem tudja bevállalni a The Counselort, helyette Cameron Diazt győzködik.

Nicolas Cage, Juno Temple és Johnny Knoxville bólintott rá a Wild Side akciófilmre. A Jesse Baget rendezésében készülő alkotásban egy kisvárosi szépségkirálynő (Temple) egy kegyetlen gyilkos (Cage) elől menekül. A fickó leginkább azért üldöző a csajt, mert valahogy hozzákerült néhány gyémánt, amelyre neki is nagyon fáj a foga.

Nick Cassavetes rendezi a Cali akció-thrillert, főszerepben Kristen Stewart.

Vince Vaughn-t akarja a DreamWorks a Starbuck francia-kanadai film remake-jébe. Vaughn egy spermadonort játszana, kiderült, hogy 533 gyerek apja és sokan akadnak, akik szeretnének találkozni apjukkal.

 

Nicole Kidman leszerződött a The Famly Fang filmre, David Lindsay-Abaira írja a szkriptet. Egy artista családot követhetünk nyomon, a szülők egy utolsó nagy, veszélyes előadásra készülnek, amit akkor is végrehajtanak, ha felnőtt gyerekeik nem vesznek részt benne.

A Horrorra akadva 5 a táncos filmeket, konkrétan a Fekete hattyút fogja kiparodizálni. A történet szerint két lány is meg akarja kaparintani egy darab főszerepét, e közben pedig egy öregebb táncos szűrét kiteszik az előadásból, aki begurul.

David Slade-re bízták a Villain thrillert, amelyben egy testvérpár az alaszkai vadregényes tájon szembesülnek sötét múltjukkal.

A Daybreakers után a Spierig fivérek ismét együtt dolgozhatnak Ethan Hawke-kal. Egy időutazással foglalkozó titkos kormányügynökség két nyomozója azzal foglalkozik, hogy megakadályozzák a tervezett terroristacselekményeket és gyilkosságokat.

Roland Emmerich következő műve, a White House Down bemutatója 2013 november 1-jén esedékes. A Singularity sci-fi parkolópályán pihen.

Brendan Gleeson és Abbie Cornish lesznek a főszereplői az An Ordinary Man thrillernek. Brad Silberling rendezésében készülő film egy rejtőzködő háborús bűnösről szól, aki egyetlen személlyel tartja a kapcsolatot, menyasszonyával.

John Hawkes és Peter Bogdanovich leszerződött a Too Late drámába. A történet magánnyomozóra fókuszál, egy eltűnt nőt kell megtalálnia, akivel régebben viszonya volt. Dennis Hauck dirigálja a filmet.

Jessica Chastain nem tudta bevállalni a Vasember 3-at, de reméli, hogy a jövőben lesz lehetősége Marvel filmben játszani. Úgy néz ki, hogy helyére Rebecca Hall érkezik.

2010-ben Lee Daniels gondolkodott el a Nights of the Cabiria remake-en, most Brad Michael Gilbert próbálkozik, Juliette Lewis lesz a főszereplő.

Henry Joost és Ariel Schulman, a Paranormal Activity 3 rendezői írják és rendezik a Monkey Wrench Gang regény filmváltozatát. A 70-es években játszódó sztoriban négy fickó azt szeretné megakadályozni, hogy a vadnyugaton túl nagy fejlesztések menjenek végbe.

Clark Gregg csatlakozott a Labor Day szereplőgárdájához.

Az Illumination Entertainment egész estés animációs filmet készít a Clifford the Big Red Dogból, forgatókönyvíró Matt Lopez.

Sylvester Stallone Bullet in the Head akciófilmjét 2013 február első napján mutatják be.

A Secret Life of Walter Mitty forgatásáról

 

Kép az Anna Kareninából

 

A Nyomorultak forgatásáról

 

Resident Evil 5 poszter

 

To Rome With Love poszter

 

People Like Us featurette

 

Brave tv spot

 

Men in Black 3 tv spot

 

Egy kép a The Collector második részéből

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr384498342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2012.05.09. 15:27:46

A Monkey Wrench Gang ötlete eléggé ígéretes.

Az Anna Karenina nagyon várós. A Horro Akadva 5 meg már lehet nem lesz akkora nézőhúzó, mint pár éve. Szerintem az a fajta humor mér lecsengőben van. De ki tudja, lehet, hogy még páran beülnek rá.

Cucuminator 2012.05.09. 16:27:56

Cabiriát hagyják úgy ahogy van! Minek remakelni?

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.05.09. 18:26:50

Jolie helyett Diaz? Azért van egy kis színvonalkülönbség.
süti beállítások módosítása