Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb..

2010.07.30. 20:29 koimbra 5 komment

- Tom Harper vette kezelésbe a Lost for Words romantikus vígjátékot. Egy időben még Hugh Grant lehetett volna a főszereplő, majd utána Tom Cruise volt az esélyes és Zhang Ziyi is a fedélzeten tartózkodott, most azonban új szereplőgárdát kell verbuválni. A történet szerint egy amerikai filmcsillag Kínában forgat és belehabarodik egy kínai hölgybe, csakhogy a tolmácsa is csapja a nőnek a szelet.
- Eli Roth még producerként se fog részt venni a Motel harmadik részében, a készítőknek a legjobbakat kívánja és reméli, hogy jó filmet hoznak össze.
- Leonardo DiCaprio mégsem lesz benne Mel Gibson vikinges filmjében, a színész állítólag Gibson botrányai miatt lépett le.
- Henry Cavill fogja játszani a The Cold Light Of Day főszerepét, egy wall street-i brókert alakít, aki családjával Spanyolországba utazik nyaralni, de szeretteit elrabolják és belekeveredik egy összeesküvésbe. Mabrouk El Mechri, a JVCD rendezője dirigálja a thrillert.
- A Looney Tunes karakterei visszatérnek a mozikba, ám nem egészestés filmként, hanem három rövidebb 3D-s alkotást fognak bemutatni, az első a Kutyák és macskák második része előtt megy le, a második a Legend of the Guardians előtt, a harmadikat a Maci Laci produkciónál lehet megtekinteni, legalábbis Amerikában.
- Megfilmesítik a Lore képregényszériát, a történetben egy férfi tagja lesz egy elit osztagnak, akiknek az a feladatuk, hogy az emberiséget védelmezzék a különféle szörnyektől.
- Joss Whedon azt mondta, hogy azért nem lesz benne a Hangya az Bosszú Angyalaiban, mivel a karakterről szóló film még csak ezután fog megvalósulni és be kellett volna mutatni a figurát, de erre nem akart sok időt vesztegetni.
- Brandon Routh nagyon szeretné, ha ismét eljátszhatná Supermant, erre esélye sincs, mivel az új film egy reboot lesz és korábban már kiderült, hogy a stúdió mást akar a főszerepre.
- A Superbad folytatása nem fog megvalósulni, az Ananász Expressz 2-ből lehet, hogy még lesz valami, de a forgatókönyvíró szerint már az is nagy meló, hogy az első részben részt vett alkotógárdát újból összehozzák.
- Edi Gathegi lesz Darwin az X-Men: First Classban.
- J.J. Abrams lesz a producere a Boilerplate: History's Mechanical Marvel képregény filmverziójának, a főszereplő egy 19. század végén megépített robot, ami az amerikai hadseregnek is besegít.
- Michael Bacall már dolgozik a Les Grossman forgatókönyvén, az úriember azt mondja, hogy teljesen őrült film lesz. Nem is vártunk mást.
- Jordana Spiro leszerződött a Trespass filmre.
- Zach Galifianakis lesz a Reply All vígjáték főszereplője, egyelőre nem derült ki, hogy miről fog szólni a DreamWorks égisze alatt készülő film.
- Jeff Bridges azt mondta, hogy a True Gift forgatásán Coenékkel beszéltek A nagy Lebowski folytatásáról, de biztosan, hogy ebből nem lesz semmi.
- Steve Coogan is játszani fog a My Idiot Brotherben .
- Steve Carrell lesz a Raised By Wolfs vígjáték központi karaktere, a történetről nem tudni semmit.
- Isaiah "Old Spice" Mustafa szerepet vállalt a Horrible Bosses filmben.
- Justin Timberlake játszhat Amanda Seyfried oldalán az I'm.mortalban.
- Shawn Levy fogja  készíteni a Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day gyerekkönyv filmváltozatát.
- Kristen Johnston leszerződött a Vampsba.
- Amanda Bynes mégis úgy döntött, hogy nem vonul vissza.
- Megerősítettek, hogy Samuel L. Jackson nem fog feltűnni a Thorban.
- A Légiónak lehetséges, hogy lesz folytatása, de az már csak DVD-n jön ki.
- Az Amerika Kapitányban benne lesz Namor is, de a képregényhez képest annyi változatást eszközöltek, hogy nem lesznek kis szárnyai.
- Nick Cave írja át A holló forgatókönyvét.
- Matt Reeves beszél a Cloverfield 2-ről és Super 8-ról
 

- A Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole következő posztere

- Egy kép a Sikoly forgatásáról, a következő jelenetben valaki tuti meg fog halni.

- Kép a Superből.

-Tangled színfalak mögötti videó

- Poén: Az Eredet előzetesének a hanganyaga a Bill és Ted haláli túrája képeivel.

- Kemény 4 másodperc a Battle: Los Angelesből

-Sucker Punch banner

- Piranha 3D poszter, a viral site-ra is érdemes ellátogatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr852187437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.07.30. 23:56:08

A Bill és Ted újrahangolása üt!

Sucker Punch, Sucker Punch, Sucker Punch, Sucker Punch, Sucker Punch, Sucker Punch, Sucker Punch...

Droid 2010.07.31. 08:38:04

Az már biztos, hogy Leonardo di Caprionak az eddigiek alapján a következő filmben lesz egy halott felesége.

Mese92 2010.07.31. 12:31:04

Szerintem Rainn Wilson és Liv Tyler van a képen. Már öt perce azon agyalok, hogy oké, a haj még Junos lehetne, de ez az egyedi száj tartás...

sajtosrolo · http://sajtosrolo.blogspot.com/ 2010.08.01. 22:42:38

Azt a baglyos filmet várom, és nagyon tetszik a poster.:)
süti beállítások módosítása