Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.10.16. 17:00 koimbra 7 komment

Néhány hír, amelyről nem esett szó a héten, helyet kapott egy-két poszter és trailer.

- Végre zöld utat kapott a Hobbit, februárban indul a forgatás.
- George Miller rendező elmondta, hogy nem a büdzsé vagy kreatív nézetkülönbségek miatt nem láthatott hozzá a Mad Max 4 forgatásához. A probléma az, hogy "ahol pusztulatnak kellett volna lennie, ott most virágoskert van" Azaz szépen kinőttek a növények, pedig sivatagra lett volna szükség. Így 2012-re tolták a forgatást.
- Luc Besson sci-fit fog forgatni, az előkészületeket jövőre kezdik meg, a forgatás 2012-ben indulhatna vagy esetleg 2013-ban. Történet és cím nem ismert, de az biztos, hogy 3D-s lesz.
- Jet Li leszerződött a Flying Swords of Dragon Gate 3D-ben készülő kung fu filmbe. Tsui Hark rendezi a 35 millió dolláros produkciót, amelynek ötletét a direktor egyik korábbi munkája, a Dragon Inn adta. Abban birodalmi katonák próbáltak elkapni egy harcművész párost.
- Tom Hardyt leszerződtették a Batman 3-ra. De hogy kit fog alakítani...?
- A Disney jó szokása, hogy a Karácsony közeledtével előveszi a Karácsonyi lidércnyomást és újra bemutatja néhány moziban. Ezúttal is így tesz, csak annyi különbséggel, hogy 4D-s verzióban láthatja és érezheti a közönség. (Igen, 4D-ben.)
- A Villám és a Zöld Lámpás 2 forgatókönyvét a téli ünnepekre kaphatja meg a Warner. Pletykálják, hogy Bradley Cooper lesz Villám, ám a színész később cáfolta a híresztelést.
- Zack Snyder elárulta, hogy a híresztelésekkel ellentétben Zod tábornok nem fog feltűnni a Supermanben.
- Heather Graham nem tér vissza a Másnaposok 2-ben.
- Phil Alden Robinson írja a gyémántrablásos film forgatókönyvét J.J. Abrams számára, a rendezést is magára vállalta.
- Állítólag van egy szkript a Kockázatos üzlet folytatásához, Cruise ebben nem vesz részt. A színész menedzsere azt mondta, hogy Cruise a Top Gun 2-ben sem fog játszani.
- Nathan Fillion szeretné megkaparintani az Uncharted számítógépes játék filmverziójának a főszerepét.
- A Sony James Cameront próbálja rávenni arra, hogy rendezze meg a Kleopátra filmet.
- Jó ideje be van már tervezve Iggy Pop életéről egy film, legutóbb Elijah Wood jött szóba főszereplőként, ám a zenésznek ez nem tetszik, azt szeretné, ha inkább Lindsay Lohan formálná meg őt.
- A Marvel és az ABC élőszereplős Hulk sorozatot tervez.
- Betty White is játszani fog a Men in Black 3-ban.
- A DreamWorks elégedett az Így neveld a sárkányodat bevételével, 2013-ban számíthatunk a folytatásra, előtte pedig még egy sorozatot is elkészítenek.
- Vanessa Hudgenst is megnyerték az Utazás a Föld középpontjába 2-re.
- A Paramount megvette Hank Steinberg hamarosan megjelenő regényének a megfilmesítési jogait. Az Out of Range-ben egy férfi feleségét elrabolják, ő pedig megpróbálja kiszabadítani őt.
- Jó pár évtizeddel ezelőtt készült néhány rövid animációs film, amelyeket nem mutattak be rasszista tartalmuk miatt, ezek egy része a Bolondos dallamok sorozatba tartozott. Jövőre mind a 11 alkotást közzéteszik.
- Rashida Jones és Chris Cooper is fel fog tűnni a következő Muppet filmben.
- Joaquin Phoenix mégsem lesz benne a Hooverben, a rendező Clint Eastwood legalábbis eddig nem hallott erről, ő még úgy tudja, hogy Phoenix rapperkedik.
- Brad Pitt neve is felmerült a Super 8 kapcsán.
- Az Elpusztíthatatlanok remake még mindig be van tervezve és előfordulhat, hogy ezúttal nem lesz benne napszemüveg. A forgatókönyvet D.B. Weiss írja.
- Sanaa Lathan leszerződött a Contagion thrillerbe.
- Eddie Murphy egy széfekre specializálódott bűnözőt fog játszani a Tower Heist akció-vígjátékban. A színész már egyszer szóba jött a film kapcsán, de aztán kilépett.
- Joe Carnahan írja az Umbra forgatókönyvét, a sztori szerint egy férfinek fura csomagot kézbesítenek, aki ezután kénytelen az életéért futni, belekeveredik egy összeesküvésbe. Carnahan a rendezést is magára vállalta.
- Neil Patrick Harris fogja rendezni az Aaron and Sarah romantikus vígjátékot, a két főszereplő Emma Roberts és Josh Hutcherson lesz.
- Robert Rodriguez még producerként sem vesz részt a Vörös Szonja filmben, Rose McGowan pedig nagy valószínűséggel nem fogja eljátszani a címszereplőt, mivel a Conan-ban már mást alakít.
- Eva Green, Lea Seydoux, Gerard Depardieu szerződött le a Farawell, My Queen könyv filmváltozatára.
- Sínen van a Happytime Murders, a Lionsgate berkein belül készülhet el a film.
- Naomi Watts nem lesz benne az Eastern Promises 2-ben, a színésznőt meg se keresték. Watts úgy véli, hogy vagy más fogja játszani a szerepét vagy pedig egy szebb és fiatalabb lány lesz látható a produkcióban.
- Mégsem mutatják be idén a The Debt thrillert és a Don't Be Afraid of the Dark horrort sem lesz látható januárban. Az új időpontok még nem ismertek. 
- Jessica Lange és Sam Neill benne lesz a The Vow-ban.
- Francia előzetes a Fűrész 7-nek...

...és egy tv spot

- A Gainsbourg And His Girls dokumentumfilm előzetese, Juliette Greco, Brigitte Bardot, Francoise Hardy, Jane Birkin, Anna Karina és Vanessa Paradis is feltűnik benne.

- Lyndsy Fonseca szerint a Kick-Ass 2 nem fog egyhamar a mozikba kerülni.


- A Lonely Place to Die poszter, néhány turázó felfedez egy kisebb barlangot, ahol egy lányt találnak.

 

- Faster előzetes, ezúttal kihagyják a fejlövéseket

- Jelenet a The Next Three Days thrillerből, Liam Neeson tanácsot ad Russell Crowe-nak

 

- DJ Caruso beszél az I AM Number Four filmjéről

- Kanye West dalain alapszik a Runaway 40 perces film, ennek láthatjátok az előzetesét.

- Nálunk már régen bemutatták az I Love You Philip Morrist, de itt van egy újabb poszter.

- Ha még nem volt elég, itt van még 2 Harry Potter poszter

- Emma Robertsről kikerült a pár kép a Sikoly 4-ből.

Címkék: trailer poszter miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr172365725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.10.16. 18:05:03

a 4D nem rossz, régen is jó kezdeményezés volt. Németországban így néztük a Jaws-t. Vizet szivárogtattak a lábunk alá, halszagot eresztettek be néha. Hangulatos volt.

countrypecos 2010.10.16. 23:05:57

@0gre: Hmm, Németországban hol? Mi a neve? 4D cinema?

Droid 2010.10.16. 23:08:09

Tom Hardynak elég Riddler feje van!

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.10.16. 23:15:19

@countrypecos: Húúú passz jó rég volt. De ez csak ilyen szolgáltatás volt, mint külön 2D meg 3D filmek. Szóval nem hiszem, hogy benne volt a mozi nevében. De hallottam, hogy Amerikában ezt régen sokszor csinálták, interaktív mozik voltak.

countrypecos 2010.10.16. 23:17:34

@0gre: Egyszer voltam olyan moziban, Budapesten, ahol rángatták a széket, vizet spricceltek az ember arcába. De szagok nem voltak, legalábbis, amit én néztem, azon nem.
Képzeljétek, ha a főhős épp babot evett a filmben. Ha reálisak akarnak lenni... Folytassam? :D

Alex Mahone 2010.10.17. 16:32:42

@countrypecos: és ha épp füvezik, azt hogy oldják meg?

Hardyhoz szerintem nem illik Riddler szerepe.

Amúgy tekintélyes egy hírcsokrot szedtél össze, minden elismerésem.

countrypecos 2010.10.17. 22:30:38

@Alex Mahone: :D Orvosilag legális, néhány országban legalábbis. Szóval, lehet, hogy lesz mozis használatra. :P Mekkora bevétele lenne már egy olyan filmnek! :D Idióta füvesek tódulnának a mozikba.
süti beállítások módosítása