Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.10.30. 19:45 koimbra 2 komment

Néhány rövid hír, videó és poszter, ami a héten nem került kia  blogra
- A CollegeHumor néhány vicces "töklámpás" terve Halloweenre.
- Olivia Wilde neve is felmerült az Alien előzményfilmek kapcsán.
- Pletyálták, hogy a Disneynek nem tetszik, ahogy Keith Richards könyvében a drogokról beszél, ezért jeleneteit kivágják a Karib-tenger kalózai 4-ből. Kiderült, hogy alaptalanok a híresztelések. A filmben Richard Griffith játszhatja II. Györgyöt.
- Mégsem Aries lesz a Mission Impossible 4 címe, hanem Mission: Impossible Ghost Protocol.
- 2012 augusztus 3-án mutatják be a The Bourne Legacyt, a 47 Ronin 2012 november 21-én érkezik, A setét torony első részét pedig 2013 május 17-én küldenék a filmszínházakba.
- Fél órás sitcomsorozat lesz az Ezt jól kifőztük! (Waiting...) vígjátékból.
- Sylvain White és  Scott Stewart is esélyes az Ouija film megrendezésére. Korábban Pierre Morelt emlegették biztos befutónak.
- Jack Black, Matt Dillon és Renee Zellweger szerződött le You Are Here romantikus vígjátékra és Rachel McAdamst is megkörnyékezték az egyik szereppel. Matthew Weiner lesz a rendező.
- Liev Schreiber és  Samuel L. Jackson neve kering a Jack amnéziás sorozatgyilkosos projekt körül. Brad Anderson rendezi a filmet.
-  Eredetileg 130 millió dollárt szántak volna a Szellemlovas 2-re, azonban a stúdió úgy döntött, hogy lecsökkenti 75 millióra.
- Robert Rodriguez egy interjú során elárulta, hogy anno a Grindhouse-hoz be volt tervezve a Three The Hard Way című ál-előzetes is, amiben Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis játszott volna, de végül nem tudták megvalósítani, mert kifogytak a pénzből.
- Adam Marcus és Debra Sullivan írják a következő Texasi láncfűrészes részt.
- A Skyline második részének a 45 oldalas vázlatát már bemutatták a stúdiónak a Strause fivérek, ha sikeres lesz a sci-fi, folytathatják filmet.
- Jeremy Piven lesz a főgonosz a Kémkölyök 4-ben.
- Mark Canton szerezte meg Ryan Brown regényének a megfilmesítési jogait. A Play Deadben egy futballcsapat busza belehajt a folyóba és az összes játékos megfullad, ám egy focirajongó boszorkány feléleszti őket. Csakhogy a zombikat kordában kell tartani, hogy ne egyék meg a többi embert.
- Judd Apatow 2012 június 1-jén küldi a mozikba következő rendezését, aminek most még se a címét, se történetét nem tudni.
- John Slattery és Sam Elliot közül dőlhet el, hogy ki játssza J. Jonah Jamesont a Pókemberben.
- Peter Boganovich fogja rendezni a Squirrel to the Nuts vígjátékot, amiben egy színházigazgatót, egy magánnyomozót és egy escort csaj áll a középpontban. Wes Anderson és Noah Baumbach lesznek a producerek.
- Richard Donner azt mondta, hogy szerették volna megvalósítani a Kincsvadászok folytatását, de nem jött össze. Most abban reménykednek, hogy el tudják készíteni a zenés színpadi változatát.
- Mike Mitchell rendezi az Alvin és a mókusok harmadik felvonását.
- Thomas Jane lobbizott azért, hogy ő kapja a Jonah Hex főszerepét, a színész azt mondja, hogy a forgatókönyv, amit anno olvasott teljesen más volt, mint a kész film. Szerinte Josh Brolin keze van a dologban. Az is kiderült, hogy Jane jövőre egy 3D-s westernnek lát neki.
- Don Mancini vetette papírra a Gyerekjáték remake-jének a forgatókönyvét, az író azt mondta, hogy eddig azért nem történt semmi a feldolgozás környékén, mert az első rész jogai az MGM-nél vannak, a folytatások jogait pedig az Universal birtokolja és még nem döntöttek el, hogy kihez tartozik a remake.
- Hilary Duff lesz a She Wants Me főszereplője. Duff egy A kategóriás színésznőt alakít, aki el szeretné játszani egy film főszerepét, csakhogy a forgatókönyvíró a barátnőjének megígérte, hogy eljátszhatja a karaktert. Kristen Ruhlin játssza a férfi barátnőjét, az írót Josh Gad alakítja.
- 2012-ben jön a Step Up negyedik része, címe Step Up 4Ever lesz és 3D-ben forgatják le.
- George Clooney következő filmtervét átkeresztelték The Ides Of Marchra.
- Scott Rudin megvette David Levithan és Rachel Cohn közeljövőben megjelenő regényének, a Dash And Lilly's Book of Dares filmváltozatának a jogait és Lena Dunhamot állította rá a forgatókönyvet.
- Úgy hírlik, hogy a Lucasfilm az Indiana Jones-t is átkonvertálja 3D-be és 2012 elején mutatnák be újra az első részt.
- Olga Fonda, Janelle Froehlich, Masami Kosaka , Sebastiao Lemos, Amadou Ly (The Tested, The Bridge, Ty Olsson, Wendell Pierce és Carolina Virguez is leszerződött az Alkonyat 4-re.
- Casey Affleck, Matthew Broderick és Judd Hirsch is játszani fog a Tower Heistben.
- Harry Potter 7 soundtrack featurette

- A Lonely Place to Die promó videó

- Horror Spanyolországból, a Valdemar Legacy  egy ingatlanügynök eltűnik és két paranormális dolgokban jártas nyomozó áll rá az ügyre, a Valdemar birtokon szaglásznak körül, mivel itt látták utoljára az illetőt.

 

- A JustJareden láthatsz pár képet az I.m mortal forgatásáról. Amanda Seyfried és Justin Timberlake a főszereplő.

- The Way Back poszter, előzetes itt tekinthető meg.

 - Még két Aranyhaj karaktervideó

- Jelenet a 127 Hours drámából

- A következő Monsters poszter, előzetes erre

- Német poszter a Fair Game-nek, a trailert itt keresd.

- Egy kép a The Rite ördögűzős produkcióból

- Robert Zemeckis úgy gondolja, hogy a Roger nyúl folytatása remek lesz, csak a forgatókönyvvel lassan haladnak.


- Tony Scott azt mondja, hogy a Top Gun 2 nem igazán lesz folytatás, hanem inkább az első felvonás újragondolt változata. (Tehát remake?)

Movie Trailers - Movies Blog
Címkék: trailer poszter miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12407774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.10.30. 21:31:46

Lesz még Texas-i láncfűrészes? Huuu szerintem meg kellett volna állni a "kezdetek" után,ennyi, több bőrt ne akarjanak már lehúzni Bőrpofáról! Vagy írhatnám úgy hogy Bőrpofa ne húzzon fel többet:)
Three The Hard Way a legkirályabb filmelőzetes lett volna,az tuti,és nagyon megnézném,és könyörögnék hogy legyen belőle egész estés film!
Kedvenc sorozatszínészem a legtrébb szerepet vállalta el,basszus szegény Piven ezzel kissé csökken az értéke nálam,meg szerintem másoknál is!

A nép fia 2010.10.31. 07:12:52

Szép hírcsokor, de ha mindig dícsérlek érte, még a végén elhiszed... :-D :-P

Boldog szülinapot még1x!
süti beállítások módosítása